BIER & SPIJS

Het maken van smaak is de basis van onze brouwerij of dit nou de biersmaken zijn of de gerechten die bij onze bieren passen. Bier & spijs willen wij steeds meer centraal laten staan in onze brouwerij. 

Dit doen wij al tijdens onze proeverijen waarbij wij rekening houden met allergieën en dieetwensen. 

KEUZE UIT TWEE PROEVERIJEN

Proeverij

4 – BIEREN

27,50
Per persoon

Proeverij

5 – bIEREN

32,50
Per persoon

Leuke bierproeverij gehad! Danny zoekt leuke bieren bij de, door hem zelf gemaakte, gerechtjes. Hij maakt hierbij graag gebruik van streekproducten. Uiteraard ontbraken de Jokkebrok bieren niet. De verhalen over de bieren zijn goed voorbereid en worden enthousiast gebracht. De locatie is super. Een echte aanrader!
ASjerp
Wat een verwennerij! Ik kan niets anders zeggen, wij zijn volledig in de watten gelegd tijdens onze bierproeverij (aan huis notabene). Alles was tot in de puntjes geregeld, ook in eigen huis hoefde wij niets te doen noch voor te bereiden.
De hapjes waren verrukkelijk en pasten perfect bij de eigen gebrouwen bieren.
Fantastisch gedaan, ik kijk nu al uit naar jullie volgende bieren!
Rvan der Vliet
Previous
Next

‘t Boothuis | Bij de chef

Op een pracht locatie gelegen in de karakteristieke hanzestad Elburg kijk je vanuit het proeflokaal uit op de haven. Bij de Chef geeft in samenwerking met ons de proeverij waarbij bier & spijs centraal staat.

Havenkade 10, 8081 GP Elburg

Jokkebrok brouwerij

Het platteland komt je tegemoet als je bij de brouwerij op bezoek bent. Direct een kijkje in de proefbrouwerij is hierbij ook mogelijk. Voor de kleinere groepen en bij mooi weer de locatie voor onze proeverijen. 

Bovenstraatweg 1, 8096PC Oldebroek