ons bier in jouw horeca zaak?

Ben jij als horecaondernemer opzoek naar iets nieuws? Misschien iets van de Veluwe met een leuk verhaal? Heb je ooit aan Jokkebrok gedacht?

Glaswerk

Glaswerk is niet alleen mooi voor het serveren naast het bijbehorende bier maar zorgt er ook voor dat de bedoelde geuren overkomen op de drinker. Onze glazen zijn aflopen waardoor de aroma's in het glas blijven hangen om de ervaring van het bier te optimaliseren!

STRUUKEN
DUUKER tripel

Onze tripel van 8,3% is een bier met een complexe smaak. De tijm en rozemarijn geven het bier een kruidige ondertoon, terwijl de sinaasappel voor een frisse citrus smaak zorgt. Het alcoholpercentage van 8,3% geeft het bier een stevige punch, maar de smaken van de kruiden en citrus houden het bier in balans en maken het niet te overheersend. Dit bier is perfect voor degenen die houden van een uitdaging in smaak en een stevige, volle bierervaring. Echt iets voor de bierliefhebber die naar iets speciaals zoekt.

Klokkenluider iPA

Onze Mango IPA is een unieke twist op de traditionele India Pale Ale. Dit bier is gekenmerkt door zijn intense aroma van hop en een heerlijke smaak van mango. Met een alcoholpercentage van 5,7% is deze IPA een perfecte balans tussen de bittere smaak van hop en de zoetheid van de mango, die samen een heerlijke smaakervaring geven.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Winkelwagen0
There are no products in the cart!
Verder winkelen
0