JOK·KE·BROK

De monnik brouwt de bieren zoals het hoort. Met alleen de samenkomst van de vier ingrediënten gaat hij akkoord.

Maar de Jokkebrok vindt hier wat van en voegt wat extra smaken toe wanneer hij dat kan. Fruitig, kruidig en soms ook zoete smaken, het zijn de recepturen waar ze in oude verhalen over spraken. De monnik proeft de bieren en wat een verschil, dit kan toch niet met de vier ingrediënten? En dat is “de juiste leugen om bestwil”

Wij brouwen bieren met nieuwe smaakcombinaties die nog niet bekend zijn, is dit de waarheid? Geen idee? Eerst proeven dan geloven!

 “De juiste leugen om bestwil” – Team Jokkebrok

Team Jokkebrok

Maak kennis met de crewleden die druk bezig zijn met het brouwen, verkopen en het influencen van de Jokkebrok bieren!

dANNY

Smaakmaker en eigenaar

gERRIT

Accountmanager

sARA

Sociale media en communicatie

rOBBERT

Fotograaf

mOOS

Knapste bierproever van de brouwerij

Gerriëtte

Locatiemanager

2018

Het verhaal van onze brouwerij begon in 2018. We zijn gestart met het brouwen van onze eerste bieren in de schuur. Vol passie en een nieuw gekochte kookketel gingen we aan de slag.

We experimenteerden met verschillende granen, hopsoorten en gisten om de smaak van het bier te verfijnen

En daar was ons eerste bier met het originele logo.

2020

De brouwerij was al een tijdje operationeel, maar het was tijd om een aantal verbeteringen aan te brengen. Toen besloten om er wat aan te veranderen.

Een likje verf en professionele Rvs-werktafels. Hieraan voegde we een nieuwe brouwketel en de vergistingstank toe. Dit in combinatie met een nieuw logo en bijpassend etiket was ons bier klaar voor de verkoop.

2021

Het was tijd om de stap van hobby naar het echte werk te verplaatsen. In 2021 hebben wij ons ingeschreven bij de KVK. Dit moest gevierd worden met onze eerste huurbrouw-bier. En daar was hij dan. De smakelijke en doordrinkbare Klokkenluider IPA!

Onze illustrator Daan Gijsman kwam dan ook met een nieuw design voor het etiket gecombineerd met een bijpassend logo. En wat een plaatje!

2022

Over plaatjes gesproken! In 2022 hebben wij niet stilgezeten. Nieuwe bieren, dus ook nieuwe etiketten. Bier hoort natuurlijk in een bijpassend glas, die hebben we daarom ook laten maken!

In de tussentijd hebben we de proef-brouwerij verhuist naar de nieuw gebouwde schuur. En super mooie upgrade met ruimte voor nieuwe voorraad + proeftafel.

Ook hebben we nieuwe activiteiten mogen ervaren, zoals bierfestivals! Ben jij ons al tegengekomen?

2023

En in 2023 groeien we lekker door! Twee heerlijk nieuwe bieren! Maar dat is nog niet eens alles. 

Voor de bierfestivals hebben we een nieuwe stand met bierinstallatie, wel zo handig om onze bieren van fust te tappen op een mooie bar. 

En iedereen proeft lekker met ons mee tijdens de bierproeverijen en als kers op de taart nieuwe cadeaupakketten!

Wat gaat 2024 ons brengen?

Oldebroek

EST. 2018

JOK·KE·BROK

Winkelwagen0
There are no products in the cart!
Verder winkelen
0