Dim sums
Benodigdheden
Bereiding
Dimsums
Simpel:
Koop de dim sums in de supermarkt of groothandel
Gevorderd:
- 250gr tarwebloem
- 150gr water
- 200gr gehakt (varkensvlees, rundvlees, of garnalen)
- 1 lente-ui, fijngehakt
- 1 teentje knoflook, fijngehakt
- 1 theelepel gember, fijngehakt
- 1 eetlepel sojasaus
- 1 theelepel sesamolie
- Zout en peper naar smaak
Extra benodigdheden
- Bosui
- Siracha
- Cress
- Zeewierchips
Bereiding
Dimsums
- Voeg olie toe aan een koekenpan en verwarm deze.
- Voeg de Dimsums bevroren toe aan de pan, met de platte kant naar beneden.
- Bak de dimsums totdat ze bruin worden.
- Voeg water toe aan de pan en leg een deksel op de pan om de Dimsums te stomen.
- Na een paar minuten, haal de deksel eraf en laat het overgebleven water wegkoken totdat de Dimsums krokant zijn.
- Haal de Dimsums eruit en leg ze op een bord.
Extra benodigdheden
- Snij de bos-ui en leg apart.
- Kneus de zeewierchips en leg apart.
Leg de Dimsums in een schaaltje. Voeg kleine dotjes van de Siracha toe op de Dimsums. Pak je gesneden bos-ui en zeewierchips en voeg ze toe aan het schaaltje met Dimsums. Voeg als laatste de cress toe.
Bier en spijs? Bestel gemakkelijk onze heerlijke bieren!
Bekijk ook onze andere gerechten
Pulled Chicken
Pulled chicken is een smaakvolle en veelzijdige bereidingswijze van kip die zowel hartig als verrassend
Little Gem & garnalen
Pulled chicken is een smaakvolle en veelzijdige bereidingswijze van kip die zowel hartig als verrassend